Mustasch – Thank You For The Demon

Skrevet af Calle
14-02-2014

Svenske Mustasch er ude med deres ottende album, som de har givet titlen Thank You For The Demon. Bandet, som blev dannet i Göteborg i 1998, består af Ralf Gyllenhammar (vokal/guitar), Mats Stam Johansson (bas), David Johannesson (guitar) og nyeste medlem Jejo Perkovic (trommer). Til dem der ikke kender Mustasch i forvejen, så kan jeg fortælle at de spiller en god blanding af hard rock, heavy metal og stoner metal. Tænk en blanding af Metallica, Danzig, Monster Magnet og Spiritual Beggars.

Thank You For The Demon består af 9 sange og bandet levere stort set hvad man kan forvente af dem. I hvert fald i forhold til deres seneste tre udgivelser, som er de eneste jeg har med dem/kender til. Altså en god omgang rock ’n’ metal med fede riffs, gode melodier og god vokal præstation

Thank You For The Demon bliver ikke ”album of the year” hos mig, men dermed ikke sagt at albummet er dårligt. Der er flere lyspunkter blandt de 9 sange. Jeg synes bl.a. rigtig godt om ”From Euphoria To Dystopia”, samt titelnummeret ”Thank You For The Demon”og skæring nr. 5 ”Borderline”. Sidst nævnte har et indledningsriff der leder tankerne i retning af Rammstein. Derudover kan man også sagtens falde for det tunge og dystre nummer ”The Mauler” og det gode åbningsnummer ”Feared And Hated” plus albummets mest varierede sang ”All My Life”. Denne sang har en flot melodisk indledning for derefter at gå over i en god omgang metal. Til gengæld så ”dør” albummet efter min mening på albummets sidste tre sange. Skæring 7 ”Lowlife Highlights” efter min mening lidt ”middle of the road” og ”I Hate To Dance” er albummets dårligste sang, mens det stille afslutningsnummer ”Don’t Want To Be Who I Am” simpelthen er lidt for kedeligt. Så alt i alt er det en lidt blandet følelse jeg sidder tilbage med. Der er nogle super fede sange på albummet, men også et par stykker der ikke helt virker på mig.

Men er du til Mustasch, eller musik inden for denne genre, så bør du uden tvivl tjekke Thank You For The Demon ud. Bandet spiller jo rigtig godt og Ralf’s vokal er perfekt til denne genre. Og som sagt er der flere gode sange, gode melodier og fede riffs at komme efter.

Thank You For The Demon udkom 15. januar via Gain/Sony Music.

  (4 ud af 6)
 
Besøg Mustasch på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar