Now Or Never - Now Or Never

Skrevet af Peter Letting
15-01-2014

Now Or Never er et nyt navn på metal scenen og de er ude med albummet Now Or NeverBandet består af 4 medlemmer hvoraf de 2 er tidligere medlemmer i Pretty Maids, nemlig guitarist Ricky Marx og bassist Kenn Jackson og sammen med tidligere Nightmare forsanger Jo Amore og trommeslager Ranzo er de nu Now Or Never.

Det starter rigtig godt ud med åbningsnummeret ”Reach Out For The”. Det er helt klassisk heavy Metal af den gode skuffe, og jeg synes godt man kan ane lidt paralleller til Pretty Maids, uden at jeg dog vil sammenligne de 2 bands yderligere. 

Jo Amore har en super lækker heavy metal stemme, som man aldrig går galt i byen med. Det er helt tydeligt at det er erfarne kræfter vi har med at gøre her. Lyd billedet er meget massivt, med tunge guitar riffs og til tider nærmest monumental. 

I skæring 4 ”Brothers” sker der en lille ændring i stilen. Der bliver lagt nogle keyboard effekter ind over, og nummeret bliver lidt en blanding af Heavy og Industrial, men det er bare underholdende. Herfra svinger numrene en smule i tempo og udformning. Jeg synes det er et herligt alsidigt album, med lidt for enhver smag. 

De vælger at slutte med skæring 12 ”Weirdo Lullaby” på 40 sekunder. Og det tør siges at den er lidt underlig. Sjov måde at slutte et metal album, men det viser jo bare at de herrer indeholder en god portion humor. Herligt. Jeg følte mig godt underholdt og giver albummet 4 ud af 6

Now Or Never er ude via Mausoleum Records.

  (4 ud af 6)
 
Besøg Now Or Never på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar