No Sinner – Boo Hoo Hoo

Skrevet af Calle
05-01-2014

Nogen gange bliver man bare positivt overrasket, når man sætter en CD på anlægget, som man intet kender til. Og dette var tilfældet med No Sinner. Efter at have lyttet til de første par sange, så blev jeg bare nød til at finde ud af mere om bandet via nettet. De er fra Vancouver, Canada og blev dannet i 2011 af den karismatiske sanger Colleen Rennison, som begyndte af skrive sange sammen med Parker Bossley (ex. Hot Hot Heat). Samtidig begyndte hun at spille på en nyåbnet klub i Vancouver sammen med Eric Campell (guitar/piano) og Ian Browne (trommer). Udover Bossley på bas, så medvirker også M. Camirand og B. Ferguson på bas. I april 2012 udgav de EP’en ”Boo Hoo Hoo”, som blev positivt modtaget. Nu har de så fjernet en sang og puttet tre nye sange på og udsendt albummet Boo Hoo Hoo. Og netop på de tre nye sange medvirker Camirand på to og Ferguson på én. 

Bandet spiller blues rock med elementer hentet fra både soul og jazz. Jeg kan lide samtlige ni sange på albummet, men især rock nummeret ”Devil On My Back” sparker røv. Sangen indledes med en guitar riff i bedste Wolfmother stil, for derefter at gå over og blive en super fed down tempo rock sang. Men også titel nummeret ”Boo Hoo Hoo” svinger rigtig godt. Og så er der nyfortolkningen af Nina Simone’s version af Cannonball Adderley’s ”Work Song”. Igen er der ikke et øje tørt. Går vi så lidt ned i tempo, så kommer man ikke uden om sangene ”That’d Be The Day” og ”Rise Up”. Som sagt er alle ni sange rigtig gode og albummet er virkelig stemningsfyldt. Jeg forestiller mig to scenarier, hvoraf jeg selv har prøvet det ene. Sluk alt lyset, tænd et par stearinlys og læn dig godt tilbage i en lænestol med en kold øl og sæt så albummet på fuld volume. Det andet scenarium jeg forestiller mig, foregår på en lille bar, hvor bandet spiller live. Ikke en stor hal eller arena, men en lille hyggelig bar, hvor stemningen er rolig og tilbagelænet. 

Boo Hoo Hoo er velspillet, velskrevet, velproduceret og bare totalt gennemført. Man bliver nærmest forelsket i Colleen’s stemme og hun er efter min mening en af de bedste nulevende blues-rock/soul sangerinder. Hun er på lige fod med Beth Hart, som jeg anmeldte i efteråret på albummet ”See Saw”, som hun indspillede sammen med Joe Bonamassa. Boo Hoo Hoo er efter min mening på højde med netop ”See Saw”. 

Den kvikke læser har nok opdaget, at jeg er meget positiv over dette album og derfor behøver jeg vel næppe sige, at jeg anbefaler at man tjekker albummet ud. Just Do It!!! Du vil blive grebet af stemningen. 

Boo Hoo Hoo udkommer 20. januar via Warner Music Denmark/Mascot Label Group/Provogue Records. 

  (5½ ud af 6)
 
Besøg No Sinner på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar