Sizewear – Sizewear

Skrevet af Calle
29-12-2013

Sizewear er et dansk metal band, som blev dannet i øvelokalerne på Islands Brygge for fem år siden. Bandet består af fire mænd, som har prøvet en del musikalsk, men som alle brænder for metallen. De fire herre er Kevin Rårgren (vokal), Rico Frid (guitar), Kim Mikkelsen (bas) og Timo Olsson (trommer). Den selvbetitlede cd er bandets første og sangene er samlet fra bandets bag katalog gennem de sidste fem år. 

Bandet udgav en EP tilbage i 2010, men Sizewear er mit første bekendtskab med dem. Stilen er METAL med elementer fra både trash og lidt metalcore. Hvis du tænker en blanding af Deftones og Machine Head, så får du måske en ide om stilen. 

Jeg har nu lyttet albummmet igennem en del gange og jeg må desværre sige, at jeg synes musikken bliver en anelse for ensformig. Og når jeg siger desværre, så er det fordi man kan mærke at bandet virkelig brænder for det de laver. Bandet har en god attitude i både musikken og vokalen og man kan mærke de har spillet sammen i fem år og fået lidt live erfaring. Men der mangler stadigvæk lidt alsidighed og variation for at komme helt op i den danske metal elite. 

Som sagt er sangene en anelse ensformige og vokalen er meget ”råbende”, men der er dog et par steder hvor Kevin’s stemme bliver mere melodisk. Bl.a. i indledningen til sangene ”Novelty”, ”7even” og ”Burst”. Især sidst nævnte fungere rigtig godt. Her er vokalen og musikken tilpasset rigtig godt sammen. Et andet lyspunkt på albummet er efter min mening sangen ”Water”.

Bandet har selv stået for indspilning og produktion af albummet. Og samtidig er det hele selvfinansieret. Støt dansk metal og giv Sizewear en chance!!!!

Sizewear er ude. 

  (3½ ud af 6)
 
Besøg Sizewear på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar