Billy Boy In Poison - Watchers

Skrevet af Peter Letting
20-11-2013

Det danske death metal band Billy Boy In Poison udgiver deres debut album med titlen Watchers 9. december.

Billy Boy In Poison har eksisteret siden 2005 og har med stor succes spillet en masse jobs i både DK og resten af Europa, samt udgivet indtil flere EP’er. Men nu er de altså ude med et fuldt album.

Tonen slåes an fra første strofe og er hård, rå og lige på. Der bliver ikke lagt fingre imellem. Jeg kan godt lide den ekstremt hårde stil i musikken, men jeg er ikke tosset med growl stilen i vokalen. Jeg er fuldt ud klar over at ”sådan er det bare” med den her death metal stil, men derfor tror jeg aldrig helt jeg vænner mig til det alligevel, så jeg bliver nok aldrig rigtigt inkarneret death metal fan.

Når det så er sagt, så kan jeg sagtens høre at bandet har masser af rutine og overskud, de er sammenspillet og professionelle, og det hele hænger sammen. Jeg er ret overbevist om at dette album bliver en rigtig lækkerbisken for ægte death metal fans.

Selvom jeg sagtens kan få øje på essensen i denne genre, og ”glimtvis” også føler at den rammer noget i mig, så kan jeg ikke skrue mig op til at høre på det ret længe ad gangen. Jeg synes desværre at det bliver lidt for ensformigt, og det skyldes nok primært vokalen, som jeg absolut ikke forstår.

Men det skal ikke afholde mig fra at give albummet min anbefaling til de danske death metal fans, og derfor får albummet 4 ud af 6.

Watchers udkommer den 9. december via Mighty Music/Target Distribution.

  (4 ud af 6) 
 
Besøg Billy Boy In Poison på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar