Sucker Punch – Sucker Punch EP

Skrevet af Calle
18-11-2013

Sucker Punch er et dansk fem mands orkester fra Skjern. Bandet består af Jes Pihl Bjørnstad (sang), Morten Flindt (guitar), Alberto Gallista (guitar), Lars Groth (trommer) og Jesper Willumsgaard (bas). 

Sucker Punch spiller god gammeldags rock ’n’ roll i stil med Guns ’n’ Roses, Motörhead, Mötley Crüe og Social Distortion. Der er ingen slinger i valsen og man får rock for alle pengene. Der er intet nyt i det bandet spiller, men der er uden tvivl lagt op til fest. Der er godt gang i guitarerne og soloerne bliver ikke glemt. Sangene handler om sex, drugs & rock ’n’ roll og klicheerne står nærmest i kø. 

EP’en består af 5 sange, hvor de fire af dem er ren og skær ROCK, men der også er bleve plads til en enkelt power ballade. Og som den kvikke læser nok har bemærket tidligere, så er det jo lige noget for undertegnet. I en god omgang rock skal der altid være plads til en enkelt ballade. Mit favorit nummer på skiven er uden tvivl ”Tattoos N’ Booze”, men andre sange som ”Dirty Bitch” og ”Stay Away” fungerer også ret godt. Og balladen ”Longing” er skåret præcis som en power ballade skal skæres. Den eneste sang der falder lidt uden for efter min mening er afslutningsnummeret ”Undercover”. Men alt i alt er det en rigtig god EP bandet har udsendt!!! 

Bandet har selv skrevet, optaget og produceret EP’en og det slipper de godt af sted med. Lyden er ”beskidt” og rå og det passer rigtig godt til sangene og stilen. 

Jeg kan sagtens anbefale folk med hang til guitarer og bad ass rock ’n’ roll at tjekke Sucker Punch ud. Jeg kan sagtens forestille mig en hyggelig aften med gutterne, hvor man smider Sucker Punch på anlægget og knapper et par kolde pilsner op og åbner en flaske god whisky. Let the party begin!!!!!!

Sucker Punch EP'en er ude.

  (4½ ud af 6)
 
Lyt til Sucker Punch her: https://soundcloud.com/suckerpunchdk

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar