Grenouer - Blood On Your Face

Skrevet af Lars Frosz Nielsen
15-11-2013

Grenouer fra Sct. Petersborg i Rusland giver deres bud på, hvordan Heavy Metal skal lyde i dag. Blood On The Face er en Heavy Metal i den lidt poppede ende, men bestemt værd at lytte til for alle der godt kan lide ROCK. Det er nogle spændende riffs de spiller. Jeg ser hele tiden Simon Le Bon fra Duran Duran for mig, da både stemme og sangstil ligger MEGET tæt på netop denne Hr. Le Bon.


Jeg sidder også med Siamese Fighting Fish (SiFiFi) i tankerne....nærmest en skøn blanding af Duran Duran og SiFiFi. Der lægges ud med synthesizer intro og fortsætter med føromtalte spændende guitar-riffs. Der er også lidt Russer-engelsk RAP med :) Bassen ligger rigtig godt i lydbilledet, trommerne er ikke for dominerende og det hele er produceret flot. Selvom der er synths med er det ikke for meget. Der er kælet for detaljerne kan man høre. Der er ikke overvældende mange guitarsoli, men dem der er lyder godt.

Andrey Ind synger, Alexander Motor deler guitarjobbet & backing-sangen med Igor Buzzy, Michael Coroner spiller trommer og Dmitry Daemon spiller bas.

Jeg synes at de gør det godt og har formået at holde sig på banen siden 1992. Som sagt er det poppet Heavy Metal med kant som sikkert sagtens kunne finde vej til Danmarks Radio.... et af de 10 numre MÅ da finde vej - det fortjener de.

Blood On Your face er ude via Mausoleum Records.

   (5 ud af 6) 
 
Besøg Grenouerpå Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar