Black Succubi – Eye Of The Beholder

Skrevet af Calle
13-11-2013

Black Succubi er et dansk metal band der blev dannet i 2005. Der har været en del udskiftninger i besætningen siden de startede, men på cd’en består bandet af Jan Lundstrøm (sang), Thomas Pedersen (guitar), Jan Weincke (guitar), Jesper Brogaard (bas) og Jesper Olsen (trommer). Siden indspilningen af albummet har Jesper forladt bandet og ny mand på bassen er Morten Sefeld.

Black Succubi spiller medlodisk metal og Eye Of The Beholder er deres andet fuld længde album. Albummet består af 11 metal sange, samt en lille interlude i form af ”Succubi Dreaming” og det mere stille afslutningsnummer ”Eye Of The Beholder Part 2”. Der er fuld knald på guitaren gennem hele albummet og bassen og trommerne tordner derudaf. Melodierne er gode og Jan’s stemme passer godt til bandets stil.

Mine favorit sange på Eye Of The Beholder er ”Until You Sleep”, ”Into The Night”, ”Strangest Places” og ”Retribution/Revolution”. Derudover synes jeg også godt om ”Time For Goodbyes”, hvor bandet har en kvindelig gæstevokal, som kommer fra Kira Li. Jan og Kira’s stemmer fungerer rigtig godt sammen, hvilket giver sangen et ekstra lille pift. Overordnet set er det nogle gode sange bandet har indspillet og jeg synes rigtig godt om den tunge og rå lyd der er på albummet. Det er hård melodisk metal når det er bedst!!!!

Eye Of The Beholder er indspillet, mixet og masteret af Thomas Pedersen i hans Earplug Studio. Bandet har selv produceret albummet.

Jeg har også bandets debut album ”Black Succubi” fra 2008 og jeg synes helt sikkert de har rykket sig en del siden det udkom. Er du til metal med hårde guitarer og tunge rytmer, så bør du helt sikkert tjekke Black Succubi og deres Eye Of The Beholder ud. Bandet holder releasefest på High Voltage i København den 29. November. (Læs mere om arrangementet her).

Eye Of The Beholder er ude via Gateway Music.

(4½ ud af 6)
 
Besøg Black Succubi på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar