Stereoattack - Stereoattack EP

Skrevet af Peter Letting
12-11-2013

Stereoattack er et Københavnsk band, og de har begået en EP med 4 numre. Bandet består af de 4 medlemmer: Mads Skoubo Andersen : Vokal og Guitar, Søren Andersen : Lead Guitar, Peter Alfast : Bas, Lars Bahr : Trommer og backing vokaler

Stereoattack spiller efter min mening en inderlig og indlevende rock ’n roll. Det er tydeligt at inspirationen til deres sound og sammensætning er hentet tilbage i 70’ernes rock univers. Jeg mener helt klart at kunne høre både Black Sabbath og Led Zeppelin i Stereoattack. Jeg kommer til at tænke på Australske Wolfmother.

Den første skæring ”Hard To Tame”, er dog knapt så 70’er agtig, men minder mere om noget fra f.eks. REM, så der er lidt for enhver smag. Jeg er jo vokset op med de gamle dinosaurer i Rock’en, og synes at den gamle autentiske lyd som Stereoattack har fremtryllet, er en stærk og autentisk udtryksform, som giver lytteren et billede af indlevelse og ”virkelighed”, fremfor mange af de ”sterile” studie albums der bliver sendt på gaden. Jeg ved da også at Stereoattack bevidst er gået efter at indspille så Live og autentisk som det kan lade sig gøre, i Gain Factory studiet.

Det bliver spændende at følge Stereoattack, og eftersom de jo er et Københavner band, så skulle det da ikke være helt umuligt, at komme til at opleve dem på en af de mange spillesteder i København og omegn. Når alt kommer til alt, så er det meste musik bare fedest at opleve Live.

Jeg giver Stereoattack 4½ ud af 6. 

Stereoattack EP'en er ude. 

  (4½ ud af 6)
 
Besøg Stereoattack på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar