Place Vendome - Thunder In The Distance

Skrevet af Peter Letting
06-11-2013

Place Vendome er ude med deres 3. album 1 november med titlen Thunder In The Distance. Vi befinder os i den melodiske ende af rock genren. Minder mig til tider en smule om noget Europe eller noget i den retning, men dog for det meste lidt til den hårde side. Det er en lidt sjov gren af rock musikken, som ikke rigtig kan finde ud af om den vil være rock eller pop, men ender alligevel med at hælde mest til den rock’ede side.

Forsanger Michael Kiske var tidligere i sin karriere (før 2004) del af den noget tungere heavy gruppe Helloween, men valgte altså allerede dengang at skifte spor til den mere melodiske rock genre, hvilket han faktisk mestrer helt fint. Han har en fremragende stemme, som er både klar og tydelig, men samtidig rå og rock ’n roll som den skal være.

Bandet består ud over forsanger Michael Kiske af, Dennis Ward på Bas, Uwe Reitenauer på Guitar, Gunther Werno på keyboard samt Dirk Bruinenberg på trommer.

Albummet er velspillet og velproduceret uden de helt store overraskelser, og passer fint til en stund hvor man bare skal have noget passende musik i baggrunden, som man ikke behøver specielt at forholde sig til. Jeg må dog erkende at albummet har vundet lidt efter et par ekstra gennemlyt, hvor jeg ved første møde, var rimelig skeptisk, er jeg dog vendt om til at synes at det er OK.

Som skrevet er der ikke de store udskejelser på albummet, og af samme grund kan jeg ikke helt beslutte mig for et yndlingsnummer. Det sværeste ved den her slags musik og albums er, at når jeg har hørt albummet igennem og lægger det fra mig et stykke tid, så har jeg svært ved at skille det ud fra alle de andre, hvis jeg ikke falder over noget der stikker lidt ud.

Så der er vel ikke så meget andet at sige til albummet end at det er et OK album uden overraskelser og derfor får det 3 ud af 6 mulige

Thunder In The Distance udkom 1. november via Frontiers Records.

  (3 ud af 6)
 
Lyt til Place Vendome her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar