Velociter – Hangar Of Doom (EP)

Skrevet af Calle
17-10-2013

Velociter er et old school thrash/heavy metal band fra Herning. Bandet blev dannet i 2011 og består af Ralle Tobias Clemmensen (sang/guitar), Steffen Hagelskjær (bas), Bastian Reinholdt Madsen (guitar) og Thomas Halborg Madsen (trommer). Bandet lægger ikke skjul på hvor deres inspiration kommer fra. Man skal bare tage et lille kig på den lange liste af bands der står nævnt på deres Facebook side (link).

Hangar Of Doom består af 6 numre, hvor det ene er en stille og forholdsvis dyster intro. Den efterfølges af titelnummeret ”Hangar Og Doom”, som er en af de hårdeste sange på EP’en. Et helt udmærket nummer at åbne ballet med. Herefter kommer det lidt mere down-tempo nummer ”Death Of A Pilgrim”, som viser en ny side af bandet. Det er ligeledes et ret godt nummer. Næste sang er ”A Madman’s Delirium”, som efter min mening er det ”svageste” nummer på EP’en. Det indledes med et udmærket bas og tromme intro, men resten af sangen rammer ikke mig specielt meget. Derimod er de sidste to sange ”New Antichrist” og ”The Consequence Of Betrayal” efter min mening de to bedste sange på Hangar Of Doom. Især afslutningsnummeret fungere rigtig godt for mig, både fordi der er en god variation i nummeret og fordi bandet virkelig for vist havd de kan. Men alt i alt er det en rigtig god omgang thrash/heavy metal bandet har leveret. Der er intet nyt i det de spiller, men de gør det sku ret godt.

Musikken er velspillet og der er mange gode passager med guitarlir, dobbelt stortrommer og tunge basgange. Samtidig har Ralle en vokal der er rå og hæs, og som passer rigtig godt til denne genre. Når man lytter til Hagar Of Doom får man virkelig følelsen af, at bandet har brugt blod, sved og hårdt arbejde for at komme i mål og ramme præcis det de gerne ville opnå med EP’en. Derudover sidder man også med en følelse af, at de har en kæmpe kærlighed til old school metallen. Det er rigtig godt gået af disse unge mænd fra Herning. De har udgivet en EP de kan være stolte af!!!

Hangar Of Doom er helt sikkert en EP for folk der kan lide at headbange og som ligeledes har en forkærlighed for old school trash metal. Jeg er ihvertfald blevet fan!!!

Hangar Of Doom udkom 14. juli 2013..
 
  (4½ ud af 6)
 

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar