Barbwire Messiah – Jezebel Boys (EP)

Skrevet af Calle
14-10-2013

Barbwire Messiah er et rock band fra Århus, som består af Mazdak Khosravi (sang/guitar), Holger Kyhl Nielsen (guitar), Henrik Sloth Jensen (bas) og Søren Skovgaard (trommer). Det er præcis samme besætning, som da jeg anmeldte bandets forrige EP ”Moonshine Moans” fra 2012. Nu er bandet så klar med en ny EP, som de har givet titlen Jezebel Boys. 

Sidst jeg anmeldte bandet beskrev jeg deres musik som en god blanding af alternativ rock, southern rock, country rock og gotisk rock. De har stadigvæk en masse elementer fra disse genre, men denne gang er der noget mere garagerock ind over bandets stil. Og i modsætning til den mere stille og dystre stil på ”Moonshine Moans”, så er der mere knald på denne gang. Forestil dig Danzig blandet med Powersolo og så har du måske en ide om hvilken stil bandet spiller. 

De tre sange på EP’en, ”Mantis”, ”Pretty Dead” og ”The Kill”, kører bare derudaf med 110 km i timen. Bandet oser af energi og power og man skulle tro de havde drukket store mængder benzin med højt oktan indhold. De tre sange lyder en anelse ens, men skal jeg udvælge mit favorit nummer, så må det være åbningsnummeret ”Mantis”. 

Musikken er meget guitardrevet, men også bassen trænger godt igennem. Det kræver lidt tilvænning at blive forenet med Mazdak’s stemme, som er meget rå og hæs, men den passer derfor godt til bandets musik. Jeg synes de har forbedret sig en smule siden sidst jeg anmeldte dem. 

Barbwire Messiah er til fans af high-oktan rock ’n’ roll med højt tempo, som ikke er for poleret. Inviter dine rockglade venner til fest (evt. i din garage), åben en flaske whisky og sæt Jezebel Boys på anlægget. Den skal nok sætte gang i festen!!!! 

Jezebel Boys er ude.

    (3½ ud af 6)
 
Besøg Barbwire Messiah på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar