Hot Mama - Downloader

Skrevet af Peter Letting
04-09-2013

Hot Mama er et tysk band bestående af 4 medlemmer: Christian – bas, Stasy – Guitar, Clemens – Trommer og Sonya – Vokal. Hot Mama udgav i 2012 et album med titlen DownloaderSelv kalder de deres musik for ”In-Your-Face-Rock ’n Roll”. Nu har jeg jo ikke set dem live, så om det ligefrem er ”In-Your-Face” ved jeg ikke, men ”Rock ’n Roll” er det da i hvert fald.

Det første der slår mig er, at musikken er enormt tung og dyb, ikke specielt hurtig, og nærmest lidt tilbagelænet, men meget gennemført. Selvom de kommer fra Tyskland er samtlige tekster på engelsk, hvilket jo gør det lidt mere lytte venligt for os danskere.

Første nummer på skiven ”Seed Of Anger” må jeg nok udnævne til mit favoritnummer på denne skive. Hot Mama bevæger sig i den lidt stille ende af skalaen, og resten af skiven har tendens til at blive en lille smule ensformig efter mit hoved.

Sonya har en meget karakteristisk stemme, som man nok lige skal vænne sig til, men den passer utroligt godt til stilen. Jeg har lidt svært ved at beslutte med mig selv om jeg synes hendes stemme er god, eller bare underlig. Måske finder jeg aldrig rigtig ud af det, og det gør jo Sonya en smule mystisk.

Jeg har været på deres hjemmeside og de virker som 4 sympatiske mennesker som er helt nede på jorden, hvilket jo er et dejligt sympatisk træk. Hot Mama bliver nok aldrig rigtig er hit hos mig og derfor får de 3 ud af 6

Downloader er ude via Sonic Revolution/Bob Media

  (3 ud af 6)

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar