Nasty Bulletz – Right Time To Rock You

Skrevet af Calle
16-08-2013

Tyske Nasty Bulletz er et 80’er hair-metal inspireret band. Bandet består af Axl Vanity (sang), Rexx Tiger (guitar), Randy Rock (guitar), Mad Murry (bas) og Pete ”The Bea(s)t” Lewis (trommer). Jeg kendte ikke til bandet før jeg modtog Right Time To Rock You og ved det første blik på coveret tænkte jeg: Hmmm...et 80’er hair metal kopi band”. Herefter så jeg billedet af bandet på bagsiden og tænkte” Åh nej, er det tysklands svar på Steel Panther. Prøver de at ligne dem med parykker, leopard spandex o.s.v.” (normalt sætter jeg ikke billede ind af bandet, men i dette tilfælde har jeg gjort en undtagelse, så man kan få en ide om hvad jeg mener). Så læste jeg navnene på bandmedlemmerne (se herover) og igen tænkte jeg: Åh nej, de prøver virkelig at være Europas svar på Steel Panther”. Men så satte jeg musikken på og herefter kom jeg på andre tanker. Nasty Bulletz spiller godt nok 80’er inspireret hair-metal ala Dokken, Van Halen, Mötley Crüe, Skid Row, Poison og Ratt, men de gør det virkelig godt. Og den slags musik er jo lige sagen for undertegnet.


Albummet består af 12 sange, hvor der er dømt party rock fra start til slut. Det er ren fest all over. Der er hard rock sange i form af ”Really Gonna Rock” og ”Right Between The Eyes”, midtempo rock sange som ”Tonight Is The Night” og ”First Strike”, samt rigtige party anthems som f.eks. ”Rock You”, ”Loaded Gun” og Got To Do It Tonight”. Derudover er der også den obligatoriske ballade ”Make Me Stay”, som bare skal være på et album som dette. Så efter min mening er dette et rigtig godt party rock album og er man fan af de ovennævnte bands, så bør man uden tøven tjekke Nasty Bulletz ud.

Musikerne spiller godt og sangene er velskrevet. Der er gode melodier og flere gode guitarsoloer. Teksterne handler selvfølgelig (fristes man til at sige) om sex, party & rock ’n’ roll. Der er blevet plads til alle klicheerne. Bare tag et kig på sangtitlerne og du får en god ide om hvad jeg mener. Produktionsmæssigt fejler Right Time To Rock You heller ikke noget. Albummet har en ren og klar lyd og man forestiller sig næsten, at man er tilbage i slut 80’ernes hair-metal dage i Hollywood. Producer på albummet er Christoph Renner (aka Rexx Tiger – guitarist i bandet) og Hagen Grohe. Sidst nævnte står også får indspilning, mixing og mastering.

Min første tanke var - mener de det seriøst!?! Min endelige konklusion må være – ja det gør de, men man skal ikke lade sig ”snyde” af udseende, parykker og spandex. Det kan godt være Nasty Bulletz prøver at ligne Steel Panther, men den slags bands findes der KUN et af og man skal ikke prøve at efterligne noget, som der kun kan være en slags af. Så mit råd til bandet er: drop parykkerne for i har musikken til at komme udover stepperne, selvom den genre i har valgt ikke er på toppen af hitlisterne og der måske ikke er det store publikum til den. Og mit råd til dig som læser: Tjek Nasty Bulletz ud!!!

Right Time To Rock You er ude via Fastball Music.

(4½ ud af 6)

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar