Adrenaline 101 – Demons In The Closet

Skrevet af Calle
16-08-2013

Adrenaline 101 er et fire mands rock band fra Schweiz, som blev dannet i 2005. Bandet består af Delon Cyclon (sang), Hens (guitar), Pascal Luder (bas) og Reto Wild (trommer). Demons In The Closet er bandets andet album. 

Stilen er moderne hard rock med en smule inspiration fra 80’erne/90’ernes rock, men samtidig er der også lidt rap og funk-metal elementer i et par af sangene. Albummet består af 10 sange, hvor bandet viser en god energi og der er også god variation gennem de 40 minutter. Som sagt gør bandet brug af flere forskellige genre inden for rocken og sange som ”Straight Clownin’”, ”Mayflies”, ”Guardian Angles” og ”No Tomorrow” læner sig meget op af rap metal og funk metal og sangene leder mine tanker i retning af især Ugly Kid Joe, men osgå bands som Incubus og Faith No More. Derudover er der et par powerballader i form af ”Come To You” og ”Shedding Tears”, som begge gør sig udmærket til. Og så er der selvfølgelig også de rene hard rock sange som eksempelvis ”Raise Em Up”, ”Buckwild” og titlenummeret ”Demons In The Closet”. Derudover er der en enkelt sang ”Living For The XTC”, som bevæger sig lidt i retning af noget pop-punk ala Simple Plan og Blink 182. 

Som sagt synes jeg rigtig godt om den variation der er på pladen og alt i alt er det 10 gode sange bandet har indspillet. Mine personlige favoritter er ”Buckwild”, ”Shedding Tears”, ”Straight Clownin’” og ”Raise Em Up”. Især sidst nævnte synes jeg er ret fængende. 

De tre musikere gør det godt og Delon’s stemme passer godt til musikken. Jeg tror også at Adrenaline 101 er et rigtig godt live band og de har da også spillet med bl.a. Glenn Hughes, Danko Jones, Backyard Babies og Downspirit. 

Demons In The Closet er indspillet af Ralph Zünd i 2-Inch Records i Schweiz. Og han har også produceret albummet sammen med bandet. Lyd og produktion fejler bestemt ikke noget. 

Som nævnt tidligere, så viser bandet en god energi på dette album og sangene fungere ret godt. Så jeg kan derfor varmt anbefale, at man tjekker Adrenaline 101 ud. Personligt har jeg ikke hørt deres første album ”Twelve Step Program”, men det vil jeg uden tvivl gøre nu. Som der står i presseskrivelsen: Get Ready For The Adrenaline Injection, 101 Style!!!!

Demons In The Closet udkom 12. juli via Fastball Music.

(4½ ud af 6)

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar