Magnus Karlsons Free Fall - Magnus Karlsons Free Fall

Skrevet af René
12-07-2013

Magnus Karlson er en efterhånden en ret så kendt herre, indenfor den hårde rock og den melodiske metal. Han står bag projekter og bands som Starbreaker, Allen-Lande, Last Tribe, og har også spillet sammen med Magnum sanger Bob Catley. Han en en yderst talentfuld guitarist, producer, og ikke mindst sangskriver. Nu har han så kastet sig over et nyt projekt, kaldet Magnus Karlsons Free Fall. Endnu engang arbejder han sammen med yderst kompetente musikere, her kan blandt andet nævnes Russell Allen (Symphony X, Allen-Lande), Ralf Scheepers(Gamma Ray, Primal Fear), Tony Harnell( TNT, Starbreaker). 

Rent musikalsk, hvad har vi så egentligt og gøre med? Tja, det er lidt af en blandet landhandel! Men flere af numrene er i stilen melodisk heavy rock, og enkelte af numrene er mere over i den melodiske metal. Jeg syntes jeg kan høre Starbreaker, og Allen-Lande, i en del af numrene. Altså en blanding af yderst kompetent melodisk heavy rock og metal, med gode melodier, og hamrende fedt guitarspil. I det hele taget oser cden af kvalitet, men det er ikke kun på grund af Magnus Karlson. Alle de dygtige musikere der medvirker på udgivelsen, er også med til at gøre den til den lille perle den er. 

At Magnus Karlson har valgt og bruge, ikke mindre som 9 sangere på dette projekt, anser jeg som et KÆMPE plus. De tilfører nemlig hvert enkelt nummer, sit eget præg og det er også med at at gøre cden mere spændende og lytte til. Men Daniel Flores(The Codex), bør også roses for sit fantastiske og varierede trommespil.  

Så jeg har INGEN problemer med, at anbefale den udgivelse her. Både hvis man er fan af Magnus Karlsons tidligere udgivelser, men også som ny kommende fan kan man roligt hoppe med på den her. Den giver et godt indblik i Magnus Karlsons musik, og så er der ligeledes så mange kendte og dygtige musikere med, at bare det i sig selv gør den værd at købe. 

Magnus Karlsons Free Fall udkom 14. juni på Frontiers Records.

     (5 ud af 6)

Lyt til Magnus Karlsons Free Fal her

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar