Julian Angel’s Beautiful Beast – California Suntan

Skrevet af Calle
02-07-2013

Julian Angel’s Beautiful Beast er stort set et one-man band, som består af Julian Angel på guitar, bas, piano, keyboard og sang. Derudover har han fået Jesse Curse til at give sit besyv med i form af trommerne. Albummet er det andet under navnet Beautiful Beast, men Julian Angel har også udgivet to albums under eget navn. 

Som titlen og coveret antyder er der tale om 80’er hair/glam inspireret rock. Og Julian lægger da heller ikke skjul på sin store passion og lidenskab for musikken, der udkom dengang i midt og slut 80’erne. Samtidig oser både sang titlerne og sang teksterne af sex, drugs & rock ’n’ roll og man tænker straks på Hollywood og Sunset Strip. Inspirationskilderne er da også Van Halen, Mötey Crüe, Dokken, Bon Jovi, Autograph m.fl., Udover disse hører jeg også lidt White Lion, Warrant, Poison og Ratt i musikken. Så er du til musik inden for denne genre, så er jeg sikker på du vil synes godt om California Suntan. 

Jeg kan rigtig godt lide det jeg hører og især synes jeg godt om guitararbejdet. Soloerne sidder lige i skabet og melodierne ligeså. Albummet består af 11 sange, som alle er skrevet af Julian. Blandt disse er mine favoritter ”Addoction To The Friction”, ”Dance Little Sister”, ”Cry Cry Cry” og power balladen ”Fair Weather Friend”. Men alt i alt er det 11 gode sange. 

California Suntan er både indspillet, produceret og mixet af Julian selv og han har formået at få den rette sound frem. Man tror vitterligt at man lytter til et album fra hair metal storhedstiden i 80’erne. Så det må siges at være et job well done!!! 

Albummet vil sikkert ikke vil gå over i historiebøgerne som et album med kæmpe hits, men man kommer uden tvivl i party stemning, når man sætter Beautiful Beast på anlægget og sætter volume knappen på maximum. Eller jeg gør i hvert fald og man kan jo kun tale for sig selv!! Mit råd til dig er - giv Julian Angel et lyt!!!

California Suntan er ude via Platinum Blonde Records/G.T.O. Entertainment.

     (4½ ud af 6)

Lyt til Julian Angel's Beautiful Beast: http://www.reverbnation.com/beautifulbeast

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar