Sandness – Like An Addiction

Skrevet af Calle
24-06-2013

Sandness er et sleazy hard rock band fra Italien. Bandet blev dannet i 2008 af de to 16-årige drenge Mark Denkley (sang og bas) og Metyou ToMeatyou (trommer). I 2009 kom Robby Luckets (guitar) til og han var den eneste der havde samme ambitioner som de to grundlæggere. Sandness spiller sleazy hard rock/glam metal med inspirationen hentet fra 80’erne. Tænk bands som eksempelvis Mötley Crüe, Poison, Hanoi Rocks, W.A.S.P., Cinderella, L.A. Guns og nyere bands som CrashDïet og Reckless Love. 

Like An Addiction er bandets debut album og det består af 11 sange. De tre unge musikere har gode intentioner og man kan sagtnes høre hvor deres inspiration kommer fra, men jeg synes ikke helt de rammer et højt nok niveau. Dertil er sangene ikke stærke nok og guitarspillet virker flere steder en smule ”svagt”. Der er dog et par gode soloer her og der, men overordnet set skal der bruges nogle flere timer i øvelokalet. Og samtidig har Mark heller ikke den allerbedste stemme, men det er langt fra den værste jeg har lyttet til. Når han rammer tonerne bedst, minder han lidt om Michael Monroe (ex. Hanoi Rocks) og til tider også Billy Idol. Men okay, de unge fyre er jo kun 20 år og de har derfor mange år til at forbedre sig. 

Når alt det er sagt, så er der flere lyspunkter på Like An Addiction. Bl.a. synes jeg godt om sangene ”Darkness Around Me”, ”Lay You Hair Down”, ”Artificial Lover” og ikke mindst det instrumentale akustiske nummer ”Lia”. 

Albummet er indspillet og mixet af Maurizio Fracchetti og han har også produceret albummet sammen med bandet. Det er blevet masteret af Lasse Lammert i LSD Studios i Tyskland. Det overordnede lydbillede fejler ikke noget. 

Som en lille fodnote kan det nævnes at bandets logo er lavet af Christian Wallin, som også har lavet logoet på Calles Rock Corner (hovedet). 

Like An Addiction er ude via Sleazy Rider Records.

   (3 ud af 6)

Lyt til Sandness her: http://www.reverbnation.com/thesandness
 

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar