Diamond Lane – Sapphire

Skrevet af Calle
13-06-2013

Jeg har tidligere anmeldt en EP og et fuld længde album med amerikanske Diamond Lane og nu har bandet sendt deres nye 5-track album Sapphire til mig, som jeg nu har gennemlyttet en del gange. Bandet består af Brandon Baumann (vokal), Jarret Reis (guitar), Ray Zhang (bas), Frankie Lindia (guitar) og Zak St. John (trommer). De tre førstnævnte var også med på førnævnte fuld længde album ”World Without Heroes”, men de to sidste er nye mænd i bandet. Stilen som Diamond Lane spiller er modern hard rock.

Jeg var godt tilfreds med bandets førnævnte udgivelser i mine tidligere anmeldelser. Bandet havde rykket sig en del fra EP’en ”Save The City” til fuld længde albummet ”World Without Heroes”, som udkom for præcis 2 år siden. Har de så rykket sig endnu mere? Ja, det synes jeg faktisk de har. Og de fem nye sange har en overordnet god feeling og der er en gennemgående fed groove gennem de blot 18 min., som er den samlede varighed på albummet. 

De fem sange på Sapphire er titelnummeret ”Sapphire” (se musikvideo her) samt ”What I Am”, ”Haymaker”, Hey Hell Yeah” og ”Ain’t Comin Back”. Alle fem sange rammer et højt niveau og jeg vil ikke fremhæve et nummer frem for et andet og jeg synes bestemt man skal tjekke bandet ud. Det er fed hard rock og man kommer nemt i party stemning, når man sætter skiven på anlægget. 

Sapphire er indspillet henover 13 dage i GoDaveyGo Studios i North Hollywood og producer er Rev. Tom Chandler og Davey Rieley. Chandler var også producer på det forrige album. Albummet har en super lyd og der kan ikke sættes en finger på det produktionsmæssige. 

Så er du til velproduceret musik med fede guitar riffs, gode melodier og en yderst kompetent vokal, så bør du erhverve dig Sapphire (og bandets tidligere udgivelser).

Sapphire udkom 2. juni 2013.

     (5 ud af 6)

Lyt til Diamond Lane her og besøg deres facebook side her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar