No Man Eyes - Hollow Man

Skrevet af Peter Letting
30-05-2013

Et forholdsvis nystartet italiensk band ved navn No Man Eyes udgiver deres debut album Hollow Man den 10 juni 2013. No man Eyes består af følgende medlemmer:  Fabio Carmotti (sang), Andrew Spane (guitar), Alessandro Asborno (bas) guitar og Michele Pintus (trommer).  

Der er en SUPER fed rytme sektion i det her band. Trommerne er helt forrygende og har en stor og fremtrædende plads på samtlige numre. Masser af rytme og temposkift, små listige solo udbrud, og masser af rå power i maskinrummet. Sådan kan jeg lide det. Genren er både hurtig og tung, men til tider også lettere tilgængelig. Jeg synes der er stor variation henover hele skiven og den når aldrig rigtig at blive kedelig, heldigvis.  

Vokalen er temmelig speciel. Meget clean og høj, faktisk stik i modsætning til hvad jeg ville forvente til denne type musik. Men kontrasten virker rigtig godt, og jeg bliver ikke ligeså træt i ørene af at høre en klar vokal fremfor en dyb growl hele vejen. Skulle man sige noget, kunne vokalen måske godt blive lidt mere rå til tider, men det er jo detaljer. Selvom trommerne fylder meget, er der lige dele guitar lir, med masser af skalaer og harmonier, så jeg kan kun anbefale denne nye skive. 

Hollow Man udkommer 10. juni via Mighty Music/Target Distribution.

    (4 ud af 6)

Besøg No Man Eyes på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar