Voodoo Circle – More Than One Way Come

Skrevet af René Nielsen
21-05-2013

Så er tiden kommet til, en anmeldelse af Voodoo Circles nye cd More Than One Way Come. Bandet består af tyske og britiske musikere, som Alex Beyrodt der spiller guitar, og tidligere har en fortid i tyske Primal Fear. Ligeledes er vokalisten David Readman, også at finde i Voodoo Circle. Han er også med i hard rock bandet Pink Cream 69. Så vi har også gøre med erfarne og yderst kompetente musikere i Voodoo Circle, hvilket selvfølgelig også afspejler sig i skivens 14 skæringer.

More Than One Way Come, er gruppens 3 cd og hvad har vi så egentligt at gøre med rent musikalsk? Jo, fra første nummer "Graveyard City", er det MEGET tydeligt at bands og ikoner som Whitesnake, Rainbow, og Deep Purple, ikke har levet forgæves! Der er ærlig talt ikke den store orginalitet, at spore i Voodoo Circles musik, så hvis det er det man ønske som lytter, så bør man måske nok kigge et andet sted, for mig er det et rent rip off af førnævnte grupper, som alle havde deres storhedstid i de gyldne 70ere og 80ere. Desværre....

MEN er man til medrivende, og teknisk veludført hardrock og heavyrock af den gamle skole, så hop endelig med på vognen her. For mig som lytter og fan af denne slags musik, så er det at blive underholdt, langt vigtigere som et band forsøger at gøre noget de måske ikke helt evner. Voodoo Circle er professionelle til fingerspidserne, og mange af numrene rummer virkelig flot guitarspil, og fantastisk vokal fra David Readman, som har en vokal der minder om Whitesnakes David Coverdale, da hans stemme stadig var yderst kraftfuld. Jeg har egentligt svært med at pege nogle favorit numre ud, da ALLE holder en ret så høj standard. Er man til god gammeldags old fashion hardrock og heavyrock, så tøv endelig ikke med at tjecke More Than One Way Come ud. Jeg er i hvert fald sjældent blevet SÅ godt underholdt, og det er ærlig talt en fornøjelse.

More Than One Way Come er udkommet på AFM Records.

     (5 ud af 6)

Lyt til Voodoo Circle: http://www.voodoocircle.de/

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar