Divided Multitude - Feed On Your Misery

Skrevet af Peter Letting
13-05-2013

Divided Multitude er ude med nyt album, udgivet 19 april. Titlen er Feed On Your MiseryBesætningen består af : Christer Harøy (guitar), Sindre Antonsen (vokal), Anders Vinje (trommer), Rayner Harøy (bas) og Eskild Kløften (keyboard).  

Divided Multitude er fra Norge og grundlagt tilbage i 1995. De har tidligere turneret i Danmark, men er helt nye for mig. Albummet lægger ud med et lille minuts intro i spansk guitar stil, som så glider over i anden skæring, som også er titel nummeret ”Feed On Your Misery”. Super fed start på albummet, da de 2 numre på trods af deres meget uens genre, glider over i hinanden.  

”Feed On Your Misery”, er et nummer lige efter mit hoved. Det er tungt, hurtigt og progressivt på en gang. Jeg har hørt masser af progressiv metal, og til tider bliver det sq en anelse FOR eksperimenterende, og så ryger min kæde af, men jeg synes Divided Multitude holder sig på stien og leverer varen. Det er tilpas skævt og alligevel ”straight forward” i god, klassisk heavy metal stil.  

Når jeg falder over et album, som starter så fedt som dette, så håber jeg altid at vokalen følger med, og det gør den her. Dejlig rå og rock’et heavy stemme med masser af variation.  

Hele albummet er gennemsyret af lækre guitar harmonier, keyboard spil i særklasse, og en rytme sektion i konstant søgen efter variation, og alligevel med taktfast styring af sagerne.  

Jeg kan virkelig kun anbefale at lægge øre til dette album, med al dets mangfoldighed. Jeg giver albummet 5 ud af 6, hvilket gør det til et af de 2 bedste albums i 2013 efter min mening. 

Feed On Your Misery udkom 19. april via Nightmare Records.

     (5 ud af 6)

Lyt til Divided Multitude: http://www.myspace.com/dividedmultitude

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar