Snow White's Poison Bite - Featuring: Dr. Grusome And The gruesome Gory Horror Show

Skrevet af Peter Letting
07-05-2013

Jeg har haft fornøjelsen at lytte til det finske band Snow White’s Poison Bite, som er ude med et nyt album med den simple titel Featuring: Dr. Gruesome And The Gruesome Gory Horror Show. Albummet udkom 16 april 2013.

Bandet er startet af Allan Cotterill a.k.a. Jeremy Thirteenth i 2007, men i 2011, havde resten af bandet forladt ham og han var igen alene. Han har dog formået at samle endnu et komplet band under samme mundrette navn.

Coveret og titlen i sig selv, skriger jo nærmest af ”horror”, og det er da også den vare man får ud igennem højttalerne. Introen er med knirkende døre, kirke-orgel og skræmmende latter og skrig, så det kunne ikke starte meget ”værre”. Faktisk er introen et sjovt lille nummer, der leder tanken hen på noget artisteri,
eller noget teater forestilling af en art, og allerede her fornemmer man at bandet har en rød tråd igennem numrene.

Det er bestemt ikke kedeligt at sætte gang i denne skive. Dr. Gruesome har så sandelig en meget markant og gennemtrængende vokal, som heldigvis har mange facetter.

Skæring 2 ”The Gruesome Gory Horror Show” er mere heavy end introen, og der bliver gået til vaflerne. Det er underholdende og velspillet. Betegnelsen ”The Horror Crew” bliver flittigt brugt om dem selv, og med titler som ”Will You Meet Me In The Graveyard” og ”Halloween Means Death”, så tror jeg de mener det.

Det meste af skiven kan vel gå under betegnelsen Heavy Metal, men der er masser af andre genrer blandet ind over i en skøn blanding, uden at det bliver underligt.

Med starten på skæring 8 ”Zombie Romance” , sættes man pludselig tilbage til noget Beach Boys eller lignende fra den tid, men der skiftes markant spor efter ca. 2 min. og resten af nummeret har noget mere fart på. Hvis er til heavy med et twist af ”Finsk underlighed”, så er Snow Whites Poison Bite sikkert lige noget der kan bruges.

Featuring: Dr. Gruesome And The Gruesome Gory Horror Show udkom 16. april 2013 via Victory Records.
 
(4½ud af 6)

Besøg Snow White's Poison Bite på facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar