Cult Of The Fox - Angelsbane

Skrevet af Peter Letting
18-04-2013

Det svenske band Cult Of The Fox er ude med endnu et album med titlen Angelsbane. Albummet udkommer 19 april 2013, på Rock It Up Records. Bandet er grundlagt i 2007 og består ud over en del special guests af: Daniel Fritze (trommer), Peter Svensson (bas og backing vocals), Erika Wallberg (guitar) og Magnus Hultman (lead vocals).  

Der kommer rigtig meget god og lækker heavy metal ud af Sverige, men Cult Of The Fox er desværre ikke iblandt mine favoritter fra den kant. 

For det første bryder jeg mig ikke rigtig om vokalen, som på en eller anden måde bliver kunstigt dyb uden rigtig at kunne bære det. Det skal dog siges at vokalen også skifter stil igennem albummet, så der findes da også passager hvor jeg kan være med. Nogle trækker paralleller til King Diamond, men det eneste sted jeg kan se den sammenligning er i titel nummeret ”Angelsbane”, hvor der lige er en ret høj vokal ind over. 

Numrene og stilen er ”skæve” på en eller anden forkert måde. Jeg er normalt ellers meget begejstret for de lidt skæve eksistenser indenfor heavy genren, men her rammer de på en eller anden måde helt forbi min smag. Jeg synes til tider det virker falsk og ude af sync, men det kan naturligvis være et bevidst valg, som jeg bare ikke synes om. 

Jeg kan som sådan godt lide at stilen er holdt i 90’er heavy stil, men jeg må nok erkende at jeg finder numrene en anelse kedelige. Så alt i alt en lidt flad oplevelse, som jeg vil give 1½ ud af 6. 

Angelsbane udkommer den 19. april via Rock It Up Records.

  (1½ ud af 6)

Lyt til Cult Of The Fox: http://www.cultofthefox.com/index.html

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar