Gama Bomb - The Terror Tapes

Skrevet af Peter Letting
07-04-2013

Det irske thrash metal band Gama Bomb er ude med et nyt album The Terror Tapes, som udkommer 19. april. Gama Bomb har eksisteret siden 2002, og er efter sigende en samling Metal Geeks. Jeg har ikke selv tidligere stødt på Gama Bomb. Bandet består af følgende medlemmer: Philly Byrne, Joe McGuigan, Paul Caffrey, John Roche, Domo Dixon. 

Stilen er old school thrash metal af den gode skuffe. Bandet leverer en dejlig vare med masser af energi og tempo. Dertil en dejlig grov men dog clean vokal. Man kan undre sig over at han kan synge så hurtigt, uden at falde over sin egen tunge. 

Rytme sektionen er dejlig varieret, og ræser afsted i højt tempo Deres ”geek-gener” kommer til udtryk i sangtitlerne såsom ”Backwards Bible” og ”Shitting Yourself To Live” samt i deres tekster, men også i deres videoer. Jeg er blevet stor fan af sangen ”Terrorscope”, som også har en seværdig video, hvor bandet starter ud som fromme ”munke”, der ved en fejl får set en video med dem selv, og derved ”omvendes” til metal-hoveder. Meget underholdende. Midt inde i sangen kommer ligeledes 4 strofer af et klassisk ”værk”, som jeg desværre ikke lige kan sætte navn på, men godt er det. 

Åbningsnummeret ”The Wrong Stuff” er også værd at fremhæve som et klassisk thrash metal nummer, og jeg synes at bandet holder stilen flot hele vejen igennem albummet. 

Albummet er absolut et studie værd, hvis man som mig er til den lidt ældre thrash genre, som dengang i 90’erne og måske endda 80’erne.

The Terror Tapes udkommer 19. april via AFM-Records.

    (4 ud af 6)    

Besøg Gama Bomb på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar