2 Wolves – Men Of Honour

Skrevet af Calle
21-02-2013

2 Wolves er et finsk metal band, som består af Ilkka Valkonen (sang), Ossi Viren (guitar), Aleksi Susi (guitar, programming og synth), Toni Rantala (bas) og Niko Pennanen (trommer). Men Of Honour er bandets andet fuld længde album, men det er det første jeg har lagt øre til. 

Jeg vil betegne bandets musik som midtempo-symfonisk-gothic-doom-metal med elementer fra industrial metal. Normalt er det ikke den stil for metal jeg hører mest, men jeg er altid frisk på nyt musik. Og jeg synes faktisk 2 Wolves er et af de bands jeg sagtens kan lægge ører til flere gange og Men Of Honour er et helt udmærket album. Der er god variation og adspredelse henover albummets ni sange. Melodierne er flotte og sangene fungere godt som en helhed. Musikken er tilpas tung og dyster og mine tanker flyver i retning af en lille mørk skovhytte fyldt med stearinlys, som ligger et sted langt oppe i Finland. 

Mine personlige favorit sange på albummet er det meget doom-prægede nummer ”Same Different Burden”, det tons tunge nummer ”Of Painful Days” og albummets længste nummer ”Warm Touch Of Forthcoming Tragedy”. Derudover synes jeg også rigtig godt om ”The Battle Of Two Wolves”, som starter med lidt akustisk guitar for derefter at stige i tempo og blive mere og mere tung metal. 

Men Of Honour er indspillet i Madmix Studios med Aki Väkevä bag knapperne. Han har også givet sit bidrag med i forhold til ekstra programming og percussion. Overordnet set er der en god lyd på albummet og som sagt synes jeg godt om sammensætningen af sangene. 

Er du til doom metal med et en lille smule industrial præg, så bør du tjekke disse finner ud. Ja også hvis du normalt ikke høre denne genre, for du kan blive positivt overrasket ligesom undertegnet. 

Men Of Honour er ude via Inverse Records.

     (4½ ud af 6)    

Lyt til 2 Wolves: http://www.myspace.com/2wolves-finland

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar