Bullet For My Valentine - Temper Temper

Skrevet af Peter Letting
13-02-2013

Temper Temper er nyt album fra walisiske Bullet For My Valentine, som udkom i Europa 12. februar 2013. Bullet Fo My Valentine har eksisteret siden 1998 og tæller medlemmerne: Matthew Tuck (sang og rhythm guitar), Michael Paget (lead guitar/sang), Michael "Moose" Thomas (trommer) og Jason James (bas/sangt). Faktisk har bandet kun skiftet et medlem ud siden starten og det er bassisten, som indtil 2003 hed Nick Crandle.

Jeg har været fan af Bullet For My Valentine i snart mange år, og har set frem til der kom nyt fra deres kant. Mit første møde med bandet var deres "Fever" album fra 2009, som jeg stadig hører ret ofte. Kigger man efter Bullet For My Valentine på Facebook, så er jeg ikke deres eneste fan. Faktisk har de 7.1 mill. Likes…

Første single udspil fra det nye album var titel nummeret ”Temper Temper”, som var tilgængelig allerede før jul. Nu har jeg så hørt hele albummet og jeg tror faktisk at "Temper Temper" er mit yndlings nummer på skiven, selvom åbningsnummeret ”Breaking Point” også er et glimrende og typisk Bullet For My Valentine nummer. Der er fantastisk tempo på Temper Temper, og en dejlig hård energi.

Jeg lagde hurtigt mærke til nummer 10 ”Tears Don’t Fall (Part 2)”. Oprindeligt stammer ”Tears Don’t Fall” fra The Poison albummet, hvilket var et super album og Tears Don’t Fall er et super nummer, så det er altid spændende at finde ud af om der kan følges op på det med en ”2’er”. Jeg tror måske lige at jeg skal vænne mig til en ny udgave, men umiddelbart synes jeg ikke at nummeret lever op til forgængeren.

Faktisk er hele albummet en smule under Bullet For My Valentine standard, synes jeg. Der er helt klart rigtig gode takter fordelt over hele albummet, og det er helt tydeligt et Bullet For My Valentine album, men jeg har svært ved at være ligeså begejstret som jeg har været for de tidligere albums fra bandet. Det er sikkert sådan et album som skal høres 10-15 gange, før det rigtig kommer ind under huden på en, men indtil videre er jeg desværre kun ”semi-” begejstret.

Temper Temper udkom den 12. februar via RCA Records.

(4ud af 6)

Besøg Bullet For My Valentine på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Emil Bendixen

    13-02-2013 14:27

    bullet for my valentine er fra wales !

  • Calle

    19-02-2013 10:46

    Det har du helt ret i Emil. Det er hermed rettet :O)

1

Skriv en kommentar