Sister Sin – Now And Forever

Skrevet af Calle
18-12-2012

Svenske Sister Sin har udgivet deres tredje album i form af Now And Forever. Göteborg bandet består af Liv (sang), Jimmy (guitar), Strandh (bas) og Dave (trommer). Jeg har alle tre albums og jeg synes rigtig godt om de to tidligere albums. Og lad det hermed være sagt med det samme, det gør jeg også med det nye album. 

Bandet spiller klassisk heavy metal og deres inspiration er hentet hos bands som f.eks. W.A.S.P., Judas Priest, Mötley Crüe, Motörhead og Accept. Albummet består af 11 sange hvor første nummer ”MMXII” er en instrumental intro. Herefter følger ni hæsblæsende heavy metal sange, som giver lytteren det ene mavepuster efter den anden. Det er først på albummets sidste sang ”Morning After”, at tempoet sættes ned. Og her er der tale om en rigtig metal ballade i bedste Doro stil. Af de ni rendyrkede heavy metal sange kan jeg fremhæve ”Hearts Of Gold”, ”Fight Song”, ”Chosen Few”, ”Shades Of Black” og ”End Of The Line”. Sidst nævnte er min favorit på albummet, men sangen er skarpt forfulgt af de andre fire sange jeg nævner. Det skal dog siges, at man på intet tidspunkt føler, at en sang ”bare” er fyldstof. Så der er efter min mening tale om et rigtig godt og fuldendt album. 

De tre gutter i bandet spiller godt og Liv’s stemme er perfekt til denne stil. Sammen med Lzzy fra Halestorm, så synes jeg faktisk at hun er en af de bedste kvindelige metalsangere derude i øjeblikket. Og når man tænker på hvor lille hun er (jeg har haft lejlighed til at møde hende et par gange), så har hun en ret stor stemme. 

Now And Forever er indspillet i Standstraight Studios i Stockholm og det er produceret af Chris Snyder. Mixing er foretaget af Cameron Webb, som tidligere har arbejdet sammen med bl.a. Danzig, Motörhead og Social Distortion. Så bandet har fundet nogle kompetente folk til at gøre jobbet og det er der som sagt også kommet et godt produkt ud af. Heavy Metal med en flot ren lyd, som samtidig har fået et råt udtryk. Det er uden tvivl et af de bedste heavy metal albums, som er udgivet i 2012. 

Now And Forever udkom 19. November via Victory Records.

     (5 ud af 6)  

Lyt til Sister Sin på Spotify eller: https://www.facebook.com/SisterSin/

Kategorier

Kommentarer

  • Kim G

    18-12-2012 16:25

    Helt enig, det er et rigtig godt album. Dog synes jeg lidt, at det mangler nogle hits - der er mange gode sange, men få der for alvor skiller sig ud. Balladen 'Morning After' er i øvrigt et cover af en gammel Chris Laney-sang.

1

Skriv en kommentar