Electric Hellride – Hate.Control.Manipulate

Skrevet af Claus Skytte
21-11-2012

Electric Hellride er et lille dansk band, der har nået en del i de 4 år, de har eksisteret. De har udgivet en EP, vundet W:O:A Metal Battle, og kommer nu med deres første fuldlængde-album.  

Musikken er en blanding af alt muligt, lidt død her, lidt Heavy her, lidt Thrash og hvad de ellers kan finde på. Det giver en god lyd, der både er fed og passende beskidt. Det har også noget at gøre med at Jacob Bredahl har produceret.  

Melodierne er bandets styrke. Soloerne er korte og præcise, men det er det generelle riff-arbejde, der står frem som den store styrke på albummet. Og så synes jeg, at det er fedt at man faktisk kan høre, hvad der bliver sagt. Vokalisten er tydelig og det passer godt til udtrykket uden at blive for rent.  

Hvis man skal fremhæve numre er ”Hate Propaganda” og ”Exhale Chaos” gode bud, men alle sangene er godt og gedigent arbejde. Det er godt håndværk, gode ideer og god produktion. Men der mangler lidt i at komme helt op i skyerne. Det bliver dog spændende at følge bandet fremover, og at se dem live, hvor de nok har deres største force. 

Hate.Control.Manipulate udkommer 26. november via Mighty Music/Target Distribution

     (4½ ud af 6)    

Lyt til Electric Hellride: http://www.reverbnation.com/electrichellride

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar