Soulline – We Curse, We Trust

Skrevet af Calle
07-11-2012

Soulline er et metal band fra Schweiz, som blev dannet i 2000. Bandet består af Lore (guitar), Marco (guitar), Klod (sang/growl), Yuvi (trommer) og Miles (bas). We Curse, We Trust er bandets tredje album, men dog mit første møde med dem. 

Soulline spiller melodic death metal, som ikke er min stærkeste side. Men efter flere gennemlyt af dette album, så må jeg sige, at jeg faktisk synes meget godt om musikken. Albummet består kun af 8 sange, hvoraf det ene nummer ”Dreaming Change” er et stille melodisk mellemstykke på lige over ét minut. Hele cd’en har en varighed på næsten 40 minutter. Mine favorit sange på albummet er ”Sleepers Statement” og afslutningsnummeret ”Face In”. Sidst nævnte starter lidt mere downtempo end resten af albummet og samtidig får nummeret en smule doom præg ca. midt i sangen. Set over hele albummet, så synes jeg godt det kan gå hen og blive en smule ensformigt, hvor især trommerne kører meget i samme spor. Når det så er sagt, så findes der flere gode melodier gennem hele albummet og der er et par gode guitar soloer hist og her. Men helhedsindtrykket er på det jævne. 

We Curse, We Trust er mixet af Peter Tagtgren, som tidligere har arbejdet med bl.a. Children Of Bodom, Imoortal og Pain. Mastering er foretaget af Jonas Kjellgren, som bl.a. har arbejdet med Sonic Syndicate, Katatonia og Scar Symmetry. Produktionen på albummet er yderst veludført. 

Jeg er sikker på at fans af denne stil vil synes godt om albummet og jeg anbefaler at man tjekker dem ud. Schweiz er andet end Gottard, Krokus, knive og ost. Det er også METAL!!!! 

We Curse, We Trust er ude via Mighty Music/Target Distribution

    (4 ud af 6)  

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar