Bombay Black – Bullets And Booze

Skrevet af Calle
05-11-2012

Bombay Black er et amerikansk band, som blev dannet i 2003. Bandet består af Erik Johnson (sang/guitar), Ty Sims (bas), Rob McCauley (trommer) og Justin Velte (guitar). Bullets And Booze er bandets femte album, så de har været produktive i de ni år de har eksisteret. Dette er mit første møde med bandet. 

Stilen er klassisk guitarbaseret hard rock med et moderne præg. Selv nævner de bands som Mötley Crüe, AC/DC, Def Leppard og KISS, som nogle af deres inspirationskilder, og det kan man godt høre i deres musik. Altså har de ikke opfundet den dybe tallerken, men jeg synes faktisk de formår at skrive nogle gode sange. Ikke noget ud over det sædvanlige, men alligevel fanger de lytteren (mig) på flere af sangene. Bl.a. ”Love Like This”, ”Helluva Time”, ”No Room For Emotion”, ”Bad Boy” og afslutningsnummeret ”One Single Drop” falder godt i min smag. I sidst nævnte gør bandet også brug af lidt horns og keyboards, som fremføres af Eric Ragno. som tidligere har arbejdet med bl.a. Jeff Scott Soto, Trixter, Graham Bonnet og Ted Poley. Men alt i alt synes jeg faktisk at alle femten sange på Bullets And Booze vokser på en for hver gennemlyt. 

Som dem der har læst mine anmeldelser før sikkert ved, så kan jeg godt lide en enkelt powerballade eller to på et rock album og her synes jeg Bombay Black halter lidt efter. De gør et forsøg med den Ozzy Osbourne-inspirede ”Let Me Be”, men den rammer ikke lige i hjertet efter min mening. 

Albummet er indspillet i The Recovery Room i Conway, Arkansas. Producer er bandets egne folk Erik og Ty og Ty har samtidig også stået for mixing og mastering. Lyd og produktionsmæssigt fejler Bullets And Booze ikke noget. 

Er du til hard rock og luftguitar, så kan du roligt give disse voksne mænd et lyt. Jeg vil i hvert fald tjekke bandets tidligere albums ud. 

Bullets And Booze er udkommet via Triage Music Firm.

     (4½ ud af 6)   

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar