Dirty Passion – In Wonderland

Skrevet af Calle
24-10-2012

Dirty Passion er et svensk band fra Malmö og de har eksisteret siden 2006. Dog er der kommet to nye folk med på dette album i forhold til bandets anmelderroste debut album ”Different Tomorrow” fra 2010. De to nye mænd er bassisten Nasty Laine og sangeren Kriss Lohikoski Svensson. Derudover er det stadigvæk Christopher Olsson der styrer guitaren og Markus Winberg der banker på trommerne.   

In Wonderland er bandets andet album og man kan godt høre de har fået endnu mere erfaring siden debuten. De har også været på tour med bl.a. L.A. Guns, Faster Pussycat, Enuff Z’ Nuff, Loudness og så har de spillet med bl.a. Saxon og Y&T. Stilen er stadigvæk 70’er og 80’er-inspieret hard rock, men bandet har samtidig givet musikken en lidt nyere sound. Derudover er lyden blevet en anelse mere hård og ”beskidt”. Dette kan bl.a. høres i sangene ”Into The Wild”, ”Shadowland”, ”Sinner” og ”Dead End”. Men der er også de ”klassiske” Dirty Passion sange ”Lovers Lane”, ”Addicted” og ”Light Of The Candle”, som har en mere 80’er heavy rock sound. Og så findes der hele tre power ballader på In Wonderland, nemlig ”When Darkness Falls”, ”Stay With Me” og ”Make It Last”. Så alt i alt er det en god blanding af hard rock sange og de mere stille elementer og det er lige efter undertegnets smag!!  

Når dette så er sagt, så må jeg indrømme, at trods den ”nye” lyd, så bliver jeg ikke ligeså godt fanget af dette album, som eg blev af debuten. Og samtidig så kunne jeg bedre lide den tidligere sanger Emil Ekbladh’s stemme. Dermed ikke sagt at Kriss’ stemme er dårlig. Den er bare lidt mere rå og passer faktisk rigtig godt til de førnævnte lidt mere ”beskidte” sange. Christopher fyrer stadigvæk nogle fede guitar soloer af og grundrytmen lægges godt af Markus og Nasty. In Wonderland er indspillet i fire forskellige studier og så er det mixet i Roasting House Studios. Produktionsmæssigt kan man ikke sætte en finger på albummet og der er en god rød tråd gennem hele albummet. Det er en vellykket og robust album fra disse unge svenskere.   

Er du til bands som f.eks. Faster Pussycat, Mötley Crüe, Poison, White Lion, og kunne du lide Dirty Passion’s første album, så kan du sagtens investere i dette album også. Det er klassisk hard rock med en frisk pust og bandet sprudler af energi og spilleglæde.   

In Wonderland udkommer 7. november på Smilodon Records via Transubstans/Record Heaven.

     (4½ ud af 6)    

Lyt til Dirty Passion: http://www.dirtypassion.com/ (gå ind under "Tube" og så kan man høre to sange i spalten til højre - ihvertfald da denne anmeldelse blev skrevet). Eller gå på YouTube her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar