Zeroking - Kings Of Self-Destruction

Skrevet af Peter Letting
13-09-2012
USA bandet Zeroking er ude med et album med titlen ”Kings of Self-Destruction”, som også er deres debut album. Bandet består af de 4 medlemmer: Andy Haught: Vocals, Shane Day: Guitar, Paul First: Bass, Chris Webb: Drums.

Genren er Rock til hård rock, men med elementer af et utal af andre genre, som gør bandet til en størrelse som virker helt som sin egen. Det tog mig vel 8-10 gennemlyt, før jeg havde dannet mig en mening om bandet og deres første album.

Første nummer ”Dead Rock Star” er lige ud af landevejen rock, som faktisk kunne have radio single potentiale. Nummeret er glimrende, og kunne sagtens starte en lille fest.

Nummer 2 ”Forget Vegas” starter med en, i denne sammenhæng lidt pudsig blæsersektion, som jeg vil påstå er lidt aparte i forhold til resten af albummet. På den anden side er det blot ét af en række underlige påfund, som jeg tror i bund og grund blot fortæller noget om bandets mangfoldighed, og evne til at have det sjovt og eksperimentere.

Når vi så hen til nummer 5 ”Southern Lady, Ex-Godiva”, kan drengene ikke benægte deres sydstats baggrund, og nummeret indledes med et blues inspireret klaver, for derefter at fortsætte i den mere ”mundrette” rock attitude. Selvom der til tider skrues op for den tungere og hårdere tone, så bevarer bandet en lethed over numrene som gør at de ikke ryger over i den helt tunge ende.

Nummer 9 ”Girls Of California”, er igen et nummer som har hit potentiale, selvom de vedholdende fortsætter med tunge guitar rytmer, og et pænt tempo. En lidt sjov blanding, som jeg mener har et ben i hver lejr, og ikke fornærmer nogen.

Desværre prøver Zeroking kræfter med nogle lidt kedelige ballader, samt et enkelt akustisk – Live nummer, hvilket efter min mening aldrig skulle have fundet vej til albummet , så de sidste 5 skæringer kunne godt være blevet i studiet.

Kings Of Self-Destruction er ude via Vanity Music Group.

    (4 ud af 6) 

Lyt til Zeroking: http://www.reverbnation.com/zeroking

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar