Red Tide Rising - Inferno (EP)

Skrevet af Peter Letting
13-09-2012

Red Tide Rising er et meget ungt heavy metal band fra USA, som har udgivet albummet Inferno, med 6 numre. Band medlemmerne er brødrene Andrew Whiteman og Matthew Whiteman, sammen med Laura Myers, Matt Guerin og Sean Verity.

Ved indspilningerne til albummet var det bl.a. den kun 19-årige Andrew Whiteman (guitarist i bandet), som var med til hele processen omkring at producere albummet, og han syntes ikke engang det var særlig besværligt. Måske er han bare et naturtalent

Jeg synes ikke umiddelbart at det skinner igennem at band medlemmerne er så unge som de er. Til gengæld synes jeg at albummet virker meget dystert og helt klart i den mørke ende af metal genren.

Jeg kan faktisk godt lide alle 6 numre. De er ret godt skruet sammen, og skulle jeg sammenligne dem med noget overhovedet, så minder de faktisk en smule om Motorhead, fra tid til anden, og primært på ”Welcome to Zombietown”. Måske skyldes det primært den meget hæse vokal.

Det er værd at bemærke at de har en kvindelig bassist, hvilket trods alt ikke er SÅ normalt i et metal band. Hvis de kan finde ud af at hænge sammen, tror jeg de har en lysende fremtid på metal scenen, og det bliver spændende at følge med i.

Inferno er ude via Spat! Records.

    (4 ud af 6) 

Lyt til Red Tide Rising: http://www.reverbnation.com/redtiderising

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar