Love Stricken Demise – Psychotrip (EP)

Skrevet af Mortor
28-08-2012

Love Stricken Demise er et band fra Dallas/USA, som består af Nikki Mckibben (vokal), Billy Blair (guitar), Holly Wood (bas), Rico (trommer). Psychotrip er bandets første EP.

Det første nummer er et nummer der hedder "Psychotrip", og der er nogle fine elementer i det, men alt i alt synes jeg det er lidt kedeligt. Trommeslageren er meget simpel i sin stil og det kan da også være fint nok, men man skal fremhæve musikken når der er brug for det, og det synes jeg ikke han gør. Guitarsoloen er også pænt ringe med en omgang lir uden opbygning, men alt er jo en smags sag.

Nummer to er også ret letkøbt, der er 3 kedelige guitar riffs der bliver gentaget gang på gang, så må indrømme at jeg bestemt har hørt bedre. Jeg syntes egentlig det er en skam, for Nikki Mckibbins stemme/vokal er ret fed.. Hvis hun havde et bedre band til at bakke hende op så tror jeg hun ville stryge helt til tops!!

Nummer 3 som hedder ”This Life” er klart det fedeste nummer af de fire der er på, EP'en og jeg synes alle gør det de skal og jeg kan kun sige rigtig pæne ting om det nummer, det er en dejlig tung, lidt bluesy ting, der gynger ret fedt.

Sang nummer 4 er et nummer der heder ”Love and Hate” og det er et rimeligt okay nummer, det lyder en smule som A.I.C. og det er bestemt ikke en dårlig ting i min bog, ret gode omkvæd og godt c-stykke.

Psychotrip er ude via Down Boys Records

   (2½ ud af 6)

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar