Eclipse - Bleed and Scream

Skrevet af Peter Letting
13-08-2012

Besætningen er, som de selv beskriver den: Erik Mårtenssom - Bleeding vocals, guitar & bass, Magnus Henriksson - Screaming lead guitar, Robban Bäck - Roaring drums, Johan Berlin- Epic synthesisers.  

Albummet fænger fra første skæring, med fantastisk lyd og masser af fart, og jeg er helt sikker på at det er et album som jeg vil høre ofte i den kommende fremtid. Jeg tænker flere gange undervejs, at dette album kunne have været produceret i 90’erne, og så alligevel ikke, for produktionen og lyden er trods alt meget opdateret, set i forhold til den fra 90’erne. Men er man til 90’er heavy, måske lidt i den bløde ende, så er dette album med Eclipse klart værd at lægge øre til. Der er undervejs strofer som leder mine tanker hen på bl.a. Gary Moore, men selve albummet minder ikke i sin helhed om noget som helst som Gary Moore har lavet.  

Jeg sætter personligt stor pris på en stor stemme, og det må man sige at Erik Mårtenssom har. En dejlig klar stemme, som nogen måske vil mene er næsten FOR ren til et heavy album, men jeg synes at den klæder albummet helt fantastisk.  

Alle numrene er godt skruet sammen, med masser af musikalsk kvalitet, lækre guitar detaljer og slag fast tromme sektion, med en god del variation.  

Alt i alt et rigtig velspillet og vel produceret svensk album, og jeg er næsten 100% sikker på at Eclipse også vil være et attraktivt live band, som vi nok må holde udkig efter. 
 
Bleed and Scream udkommer 28. august via Frontiers Records.
 
     (5 ud af 6)  
 
Lyt til Eclipse her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar