Knock Out Kaine – House Of Sins

Skrevet af Calle
22-07-2012

Knock Out Kaine er en nyt britisk band, som består af Dean Foxx (sang), Jimmy Bohemian (guitar), Lee Byrne (bas) og Danny Krash (trommer). Bandet spiller 80’er inspireret sleazy hard rock. House Of Sins er bandets debut album.

House Of Sins er et album lige efter min personlige smag. Der er en god blanding af solide hard rock sange med gode melodier, fede guitar soloer og synge med omkvæd og dertil selvfølgelig en over the top power ballade. Sidst nævnte sang hedder ”Coming Home” og det er en af de bedste ballader jeg har hørt i den seneste tid. Derudover synes jeg også rigtig godt om ”Save Me” (som kan høres her på siden under ”mp3”), ”House Of Sins”, ”Time” og ”Going Down”. Men alt i alt er det tolv gode sange som har fundet vej til albummet og ingen af disse falder udenfor. Der er en god sammenhæng og rød tråd gennem hele albummet. 

Bandet nævner bl.a. Van Halen, Steelheart, Mötley Crüe, Cheap Trick og Shotgun Messiah, som nogle af deres inspirationskilder. Derudover hører jeg også lidt Def Leppard, White Lion og Little Angles i deres musik. Så kan du forestille dig en kombination af alle de nævnte bands, så er jeg sikker på du vil kunne lide Knock Out Kaine. 

Albummet er indspillet i Chapel Studios i England og det er bandet selv der har stået for indspilning og de står også som producere. Co-producer er Ewan Davies som tidligere har arbejdet med bl.a. The Darkness og The Wildhearts. Mastering er foretaget af Ray Staff, som tidligere har arbejdet med bl.a. Led Zeppelin, Rolling Stones og Black Sabbath. Man kan ikke sætte en finger på lyd og kvalitet af dette album. Cover artwork er lavet af Duncan Gray. 

Jeg er meget imponeret over dette debut album og jeg ser Knock Out Kaine, som et af de bedste britiske bands, der er kommet inden for de sidste par år. Jeg spår dem en god fremtid, selvom deres musikstil ikke lige er tidens trend. Min anbeafling skal helt sikkert lyde: Køb House Of Sins og du vil ikke fortryde det!!! Jeg har snart hørt albummet så meget at cd’en er slidt og jeg er ikke blevet træt af det. Tværtimod!!! Længe leve rock ’n’ roll!!!

House Of Sins er ude via Dust On The Tracks Records.

     (5 ud af 6)   
 
Lyt til Knock Out Kaine: http://www.myspace.com/knockoutkaine
_________________________________________________________________

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar