Estrella – Come Out To Play

Skrevet af Calle
20-06-2012

Estrella er et debuterende rock band fra Skotland, som består af de tre brødre Paul Gunn (sang), Luke Gunn (guitar) og Nathan Thomas Gunn (bas) samt Leo McPherson (trommer). Bandet har allerede fået et ry som et godt live band i både deres hjemland og i England og nu har de så udgivet deres debut album Come Out To Play. 

Bandet har fundet deres inspiration i 70/80’ernes rock bands og man kan tydelig høre hvilke bands de har lyttet meget til. Heriblandt kan nævnes Def Leppard, Aerosmith og Bon Jovi som de største inspirationskilder. Estrella formår at skrive nogle gode og fængende melodier med ”store” omkvæd og stilfulde riffs. Bandet har ikke opfundet noget nyt, men det de gør – det gør de rigtig godt. Det er ”poppet” rock når det er bedst. Der er udmærket guitarspil og en perfekt grundrytme i bas og trommer. Og hvis man dertil lægger Paul’s tilpas rå stemme, så får man et meget lytte venligt album. 

De sange der falder bedst i min smag er først singlen ”Shout”, samt den meget Def Leppard-inspirede ”Mona Lisa Smile”. Derudover kan jeg også godt lide ”Whatever It Is” og titelsangen ”Come Out To Play”. Der er en ballade på albummet i form af ”Don’t Forget Me”, men den rammer efter min mening ikke helt plet. Og dem der har læst mine tidligere anmeldelser ved at jeg er en ”sucker” for en god ballade på et hvert rock album. Det hører sig efter min mening til. 

Come Out To Play er flot produceret, faktisk på grænsen til at det bliver alt for pænt. Men de har også arbejdet sammen med John T Sinclair, som tidligere har spillet keyboard i bl.a. Ozzy Osbourne’s band, Uriah Heep og The Cult. Derudover har de også arbejdet med sound engineer Ashley Howe, som tidligere har arbejdet med bl.a. Queen og Led Zeppelin. Så det er promonente folk de har haft bag knapperne. 

Så alt i alt er det et helt udmærket rock album med gode sange og et band der kan deres kram. Jeg kan uden at blinke anbefale Come Out To Play til enhver rock fan, der kan lide de tidligere nævnte bands. 

Come Out To Play udkom 21. maj. 

     (4½ ud af 6)   

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar