Million $ Reload – A Sinner’s Saint

Skrevet af Steffen "Stiw" Weber
19-06-2012

Hvis du er til Buckcherry - Så er du til Million $ Reload. De fem irske mænd fra Belfast har fundet ud af at det eneste rock der formår at overleve, er af den gamle skole. 

A Sinner’s Saint er en flot produceret plade med lækre hits og en ballade der får pigerne til at smide kyskhedsbæltet. Pladen starter godt ud med nummeret "Fight The System" et nummer som bliver kastet med 100 km/t ned ad en bowling bane og eksplodere i et kæmpe fyrværkeri. Det er et nummer med gang i og der er ingen tvivl hvor de vil hen. Da jeg hørte dette nummer kom jeg til at tænke på det amerikanske rockband Buckcherry, og det undrede mig. Lige indtil pladens andet nummer går rigtig i gang ’Bullets In The Sky’. I dette nummer kan man tydelig høre at Million $ Reload’s forsanger Phil Conlon drager stor inspiration fra Josh Todd som er forsanger i Buckcherry. Heldigvis fungerer dette problemfrit og resten af bandmedlemmerne følger med. 

"Broken" som er pladens store ballade er smuk og velskrevet. Den ligger godt placeret som nummer fem på cd’en. Personligt er jeg ikke den store fan af ballader, men jeg begynder at folde ørene ud undervejs da Phil Colon (fosangeren) åbner munden og styre nummeret med hans vokal. Pladen slutter smukt af med nummeret "It Ain’t Over". For mig har det nummer den rigtige effekt, der er gang i det og det er rock n roll. "It Ain’t Over" er en god titel på det sidste nummer, da det fik mig til at starte cd’en forfra. 

A Sinner’s Saint er bestemt pengene værd. Pladen er ikke inspirerende eller fuld af nytænkning, men den finder din indre rockstjerne frem og giver dig lyst til at knappe en bajer op. Derfor syntes jeg at denne plade fortjener 4 hard-rocking skulls.

A Sinner's Saint udkommer den 29. juni via Frontiers Records.

    (4 ud af 6)   

_________________________________________________________________<

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar