Furyon - Gravitas

Skrevet af Peter Letting
12-06-2012

Furyon er et band fra Brighton, som efter sigende har haft stor succes med deres live optrædender, men nu er de altså ude med deres debut album GravitasDer er ingen tvivl om at de 5 drenge i bandet er teknisk rigtig dygtige, og man løftes fra første lyt af dejlige guitar riff og soloer, som bekræfter mig i rygtet om, at de må være værd at opleve live.

Albummet er med garanti godt produceret, og kvaliteten kan man ikke sige noget til. Genren er hård uden at være for meget, melodisk uden at være kedelig og tenderer i perioder til det progressive. Jeg synes de tunge og hurtigere numre er rigtig gode bl.a. "Disappear Again" og "Wasted on You", hvorimod deres mere stille numre ikke rigtig siger mig noget.

Albummet er særdeles lyttevenligt, men jeg mangler måske lidt et overraskelses moment, og efter at have lyttet albummet igennem et par gange eller 3, så er det stadig et OK album, som dog næppe går over i historien, som et skelsættende album. Der findes en del andre anmeldere på nettet, som er vildt begejstrede, hvor jeg nok må nøjes med at være tilfreds med det jeg har hørt.

Men skulle de komme til DK, kunne jeg da godt finde på at tage ind og høre dem live!!!!

Gravitas er ude via Frontiers Records

    (4 ud af 6)  
 
 

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar