Drone – Doors Of Perception

Skrevet af Calle
26-02-2012

Drone er et dansk band fra Århus, som består af Rasmus Sjøgren (sang og guitar), Rasmus Cederlund (trommer), Morten Nygaard (bas) og Asbjørn Jensen (guitar – live). I 2007 udgav bandet deres første EP ”Misanthropia” og har siden hen gjort sig bemærket med deltagelse i bl.a. DR’s Karrierekanonen og Spot Festivalen 2011. Doors Of Perception er bandets debut fuld længde album.

Stilen på albummet er progressiv post grunge rock og inspirationen er hentet fra bands som f.eks. Alice In Chains, Tool, King Crimson og Nine Inch Nails. Musikken på albummet er top professionelt og bandet viser stor musikalsk kvalitet. Normalt er det ikke den stil jeg selv lytter mest til og der er da også et par af sangene på Doors Of Perception jeg lige skal vænne mig til. F.eks. sange som ”The Minx” og ”Elevate Freedom”. De sange der falder bedst i min smag er ”Divide And Conquer” (som helt klart min personlige favorit), ”Intuition” og ”Elysian Vision”. Overordnet set er der god variation i sangene og man bliver på intet tidspunkt træt af musikken gennem albummets 66 minutter.

Det er bandets sanger og guitarist Rasmus Sjøgren der har skrevet alt musikken samt teksterne og albummet er produceret af mixet af Anders Ruby sammen med Sjøgren. Og man kan da kun sige, at de har gjort et yderst godt stykke arbejde.

Doors Of Perception er et meget kompetent debut udspil fra et dansk band, der efter min mening har international klasse. Bandet er da også flyttet til Hamborg for at markere sig mere på det internationale marked. Jeg vil da også anbefale rock-elskere med bred musiksmag, at lytte til dette album. Det er dansk og det er kvalitet!!!!! Albummet kan bl.a. købes via bandets online-shop her.

Doors Of Perception udkom 2. December 2011 via Gateway Music.

     (4½ ud af 6)

Lyt til Drone: http://www.facebook.com/pages/Drone

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar