Saint Rebel – The Battle Of Sinners And Saints

Skrevet af Calle
21-02-2012

Hvor har Saint Rebel gemt sig? Hvorfor har jeg ikke hørt om dette danske band før nu? Godt nok er The Battle Of Sinners And Saints bandets debut album, men jeg kender snart en hel del andre danske bands, som endnu ikke har et album på gaden. Men nu kender jeg til Saint Rebel og det er et yderst godt bekendtskab. Bandet blev dannet i 2006 og gik tidligere under navnet KoLeN’, men valgte i 2009 at skifte navn til deres nuværende, hvilket efter min mening var et godt valg, da det ligger bedre i munden. Bandet består af Allan Blumesen (guitar), Jonas Kaas (sang), Martin Højfeldt (guitar), Lasse Hansen (bas) og Jesper Riis (trommer).

Albummet er spækket med gode rock sange og stilen er inspireret af nyere amerikansk rock. Sangene er bygget over nogle fængende melodier, med solide riffs og tilpas tung grundrytme og dertil krydret med en yderst kompetent vokal. Albummet består af 10 sange og dem der falder bedst i min smag er ”Always Alone”, ”Once We Were Two”, ”I’d Rather Be A Narcissist” og den mere stille og melodiske ”The Dying Child”. Alt i alt er det gode sange hele vejen igennem, dog er jeg ikke helt vild med ”Earthquake Shakes Me Down”, som godt nok har noget fedt guitar spil midtvejs i sangen.

Selvom musikken er inspireret af den nyere amerikanske rock, så synes jeg alligevel bandet formår at få deres egen lyd. The Battle Of Sinners And Saints er produceret af Marcus Toft, som tidligere har arbejdet med bl.a. D-A-D og Carpark North og så er det mixet af selveste Jacob Hansen.

Sangene holder og det er efter min mening et brag af en debut. Helt klart et anbefalelsesværdigt album, hvis du er til velskrevet og velproduceret rock fra den bedste skuffe. Saint Rebel er uden tvivl et band man bør holde øje med i fremtiden, hvis bare de kan leve op til dette album. Det gælder både live og en eventuelt 2’er. Disse fem fyre har international klasse. Jeg er hooked!!!!

The Battle Of Sinners And Saints udkommer den 5. Marts via Mighty Music/Target Distribution

     (5 ud af 6)

Lyt til Saint Rebel: http://www.myspace.com/saintrebelmusic

Kategorier

Kommentarer

  • Rasmus Neumand

    29-02-2012 08:16

    MUST HAVE !!!!!

1

Skriv en kommentar