Slow Death Factory - From The Gutter To Your Ears

Skrevet af Dianna
13-02-2012

Det danske band Slow Death Factory udgav From The Gutter To Your Ears i 2008. Genren er groovy death metal. Bandets nuværende Line Up er: Nikolaj Borg (trommer), Kasper Kirkegaard (guitar), Martin Rosendahl (bas) og Morten Gilsted (guitar). Line-up’et anno 2008 er: Morten Gilsted (ex-Illdisposed, ex-Furious Trauma) på guitar, Rolf Rognvard-Hansen (ex-Illdisposed, ex-Caustic) på trommer, Lasse Bak ( Panzerchrist, ex-Illdisposed) på guitar, Søren Kirkegaard (Demolition Inc.) på vokal og Rasmus Henriksen (Demolition Inc., Panzerchrist, Ofring, Die) på bas.

Har haft den udsøgte fornøjelse at få lov at anmelde bandets første og indtil videre eneste fuld-længde album From The Gutter To Your Ears. Bandet blev dannet tilbage i 2005, så et forholdsvist 'ungt' band kan man vel godt konstatere, dermed ikke sagt at det er heeelt unge musikere vi taler om, ej heller er det 'grønne' musikere, hvilket også fremgår af deres tilknytning til andre mere eller mindre veletablerede danske metal bands..

Kendte i forvejen ikke noget særligt til deres eksistens, lige pånær deres nummer "Small Men" - men hvilket nummer! Er meget begejstret for nummeret som også er det første nummer på albummet, og så er festen da lissom også sparket godt og grundigt igang! Det er utvivlsomt en af mine favoritter, sammen med nummeret "All Form, No Content", men der er ikke ét eneste nummer jeg ikke kan li', sådan virkelig li' :)

Albummet består af 10 numre, 45 minutters dertilindrettet røvsparkende, energisk, velskrevet og veludført groovy, semi-melodisk dødsmetal. Ingen tvivl omkring det faktum at det alle er dygtige musikere, og jeg kan kun anbefale albummet på det kraftigste. Rygterne siger at der kan være nyt materiale på vej, og det vil jeg bestemt glæde mig til.. Takker for fornøjelsen!!!!

From The Gutter To Your Ears er selvfinansieret.

(5 ud af 6)

Lyt til Slow Death Factory: http://www.myspace.com/slowdeathfactory

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar