Brand new music video from Silver End
 
This is the brand new video from norwegian band Silver End. The song is called Conquer The Silence and it's taken from their album of the same name, released earlier this year. The video is produced and directed by: Punch-In-The-Face Records and shot by: Aga Visuals, Presence Bergen & Xonit Prod. 
 
 
We did a review of the album on the site back in April 2019 and gave it 4½ out of 6. Read the review here (in Danish). 
_________________________________________________________________________________
Electric Guitars udsender jule single
 
Da guitaristerne i Electric Guitars var børn drømte de begge om at få en elektrisk guitar. Der gik lang tid og flere julaftener passerede, hvor de måtte klare tonerne på en gammel akustisk guitar. Men en dag blev det rigtigt jul og siden har de begge brugt det meste af deres tid på den elektriske guitar.

Nu har Søren Andersen og Mika Vandborg skrevet en julesang "All I Want For Christmas Is An Electric Guitar" om følelserne, håbet og drømmen som barn om at få den elektriske guitar. Dette udtrykt igennem en flot og gennemført musikvideo.

Singlen udkommer digital og på video i dag og d. 6 december på 7" single i rød vinyl, der kan forudbestilles via dette link.

 
Efterfølgende drager de to guitar-tosser på en 6-dages DK-tour med resten af Electric Guitars. Dette ligeledes i kølvandet på live albummet "10 Songs In 10 Cities", der er på gaden d. 6 december.

Bemærk "All I Want For Christmas Is An Electric Guitar" udkommer i både en "rock" udgave og i en "radio venlig pop/akustisk udgave".

LIVE ALBUM OG TURNÉ

En julesingle er dog ikke det eneste Electric Guitars har undervejs. Bandet spillede i foråret 2018 en Danmarks turne, hvor de optog alle koncerterne. De har nu valgt 10 sange fra 10 forskellige byer, deraf pladetitlen "10 Songs 10 Cities”, og mixet det på den gamle måde, (læs. uden at spille noget om) af Søren Andersen I Medley Studiet.

Mange har efterspurgt en liveplade fra bandet og pladen byder på sange fra deres bagkatalog på 3 studieplader (Electric Guitars 2013, Streng Fever 2015, Rock’N’Roll Radio 2017).

Bandet har ikke været aktive i snart 2 år, da begge guitarister har haft travlt med at turnere I Danmark og resten af verden. Soren Andersen med Glenn Hughes & Jesper Binzer og Mika Vandborg med Ida Nielsen, Claus Hempler og Love Shop.

Det laves der dog om på nu. For den nye liveplade markerer starten på en stribe koncerter og flere planlagte udgivelser og turne aktivitet, som starter i december 2019.

Bandet udtaler:
(Søren Andersen): Det var noget af et trip at åbne op for optagelserne efter næsten 2 års pause. Der bliver spillet som om vi aldrig skulle spille sammen igen, og den der "now or never" energi er fantastisk ved Electric Guitars. Nu er det mig der har mixet albummet, og jeg er virkelig stolt over at spille sammen med de 3 gutter når jeg sidder der bag mixeren og lukker op for sporerne. Der er altså knald på...

(Mika Vandborg): Det er sådan vi lyder live, og det skal der ikke laves om på i studiet bare fordi man kan. Intet er sunget eller spillet om. Og så har vi en sang med fra næsten hver eneste by vi spillede i på den tour, og det føles virkelig rart at dele den oplevelse igen med folk og fans af bandet.

"10 Songs 10 Cities" udkommer d. 6 december på LP, CD & digital og kan allerede nu forudbestilles på at http://targetshop.dk/electric-guitars

Line up:
Søren Andersen - Guitar & Vocals
Mika Vandborg - Guitar & Vocals
Peter Kjøbsted - Bass & Backing Vocals
Morten Hellborn - Drums & Backing Vocals
 
 
 
Billetter til koncerterne kan købes via dette link
___________________________________________________________________
 
Læs diverse nyheder og se de nyeste musikvideoer på
Calles Rock Corner's Facebook side. 
Følg os ved at klikke på banneret herunder.