Artillery – My Blood

Skrevet af Calle
06-04-2011

Lad mig starte med at sige dette. Jeg begyndte først rigtig at høre Artillery i 2009, da de udsendte deres comeback album ”When Death Comes”. Jo jo, jeg kendte godt til bandet inden, men har aldrig rigtig dyrket dem. Det har jeg fået rodet bod på nu og har siden hen købt de gamle albums (eller lånt dem på biblioteket).Bandet på dette sjette album er Michael Stützer (guitar), Morten Stützer (guitar), Peter Thorslund (bas), Carsten Nielsen (trommer) og Søren ”Nico” Adamsen (sang). 

Undertegnet var meget godt tilfreds med førnævnte ”When Death Comes” og var derfor lidt spændt på om bandet kunne følge op på det meget anmelder roste album. Jeg synes helt sikker det lægger sig i god tråd med forrige album, men når efter min mening alligevel ikke helt samme højder. Der er sange som har stor klasse. Blandt andet åbningsnummeret ”Mi Sangre (The Blood Song)”, men også ”Warrior Blood”, ”Monster”, ”Dark Days” og det mere downtempo nummer ””Ain’t Giving In”. Jeg synes dog ”When Death Comes” var et mere helstøbt album. Måske har bandet været for hurtige med at udgive nyt abum efter succesen med comebackalbummet. Når alt dette er sagt, så synes jeg ikke My Blood er et dårligt album. Bestemt ikke!! Det mangler bare lige det sidste lille løft. Artillery spiller stadigvæk teknisk thrash metal og de er uden tvivl kongerne af dansk thrash. Der er mange gode riffs og passager på albummet og man kan tydeligt høre, at det er Stützer/Artillery-lyden. 

Jeg ved at der har været en masse snak om hvilken sanger der er bedst - Flemming Rönsdorf (1984 – 1986 og 1988 – 2004) eller Søren. Som sagt begyndte jeg først rigtig at lytte til bandet for 2 år siden og derfor var Søren den første sanger jeg hørte ”rigtigt”. Jeg vil derfor undlade at give min mening om, hvem af de to der er bedst, men blot sige, at de er to forskellige sangere, som begge gør det godt på hver sin måde (kan man være mere neutral?). Udover Søren, som gør det rigtig godt, så er der heller ikke en finger at sætte på resten af bandet. Ej heller på produktion, som Søren Andersen har stået for i Medley Studiet i København, hvor albummet er indspillet. 

Alt i alt er det et godt album og jeg ser frem til flere udgivelser fra bandet. 

My Blood udkom 21. marts via Metal Mind Productions/Target Distribution. 

     (4½ ud af 6)

Lyt til Artillery:

http://www.myspace.com/artillerythrashmetal

http://www.myspace.com/metalmindproductions

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar