Rezinwolf - Corruption Kingdom

Skrevet af Dianna
05-09-2013

Det Britiske thrash metal band Rezinwolf blev dannet tilbage i 2009, og nu står vi her i 2013, nærmere betegnet d. 9. august i år, med debutalbummet Corruption  Kingdom udgivet. 9 numre, 33 minutter..  

Havde aldrig hørt om de fire drenge fra Essex før, men må da nok indrømme at hvis der lige er et par småtterier de kan få styr på (kommer til dette om et par linjer ca) at så kommer jeg ihvertfald til igen, for her er et band der på en umanerlig gav-flabet vis, viser mig at de hvordan den 'nye/unge'' thrash skal, eller som det mindste, bør lyde... 

Det har været lidt svært for mig at der er steder hvor der, i mine gamle ører, sniger sig en smule metalcore-halløj indover,(?) og det ville jeg ha svoret jeg ikke ville acceptere, men det sjove er at jeg rent faktisk godt kan li det, og hvad enten det er Rezinwolf der forsøger at finde deres helt personlige og helt klare ståsted musikalsk, i forhold til om det er thrash/metalcore etc, fordi der er et par forskellige stilarter /indover, men det behøver på ingen vis være negativt....her får du energi, talent i vildskab, stramt produceret - alt i alt: way to go lads, you are going places!!!

Corruption Kingdom er ude via Killer Metal Records.

    (4½ ud af 6)

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar