Cold Black – From Scratch (EP)

Skrevet af Calle
14-10-2012

Danske Cold Black er et nyt ungt band, som blev dannet i slutningen af 2011. Bandet består af brødrene Victor og Alex Rimpler på henholdsvis sang/bas og guitar. Derudover er det Martin Dupont på guitar og Jamal Gordon på trommer. From Scratch er bandets debut EP. 

Stilen på EP’en er nu-rock/metal med elementer hentet fra både den klassiske hard rock og den mere rå metalcore. Der er både ”skøn-sang” og screamo på sangene og der er flere gode guitar riffs. Man kan sammenligne Cold Black med bands som f.eks. Avenged Sevenfold, Black Veil Brides og Asking Alexandria. 

EP’ens fire sange hedder ”A Song Unsung”, ”Sirens”, ”A Thousand Words” og ”The Vision”. Jeg synes alle fire sange er gode og ingen af dem falder på nogen måde igennem. Der er fuld knald på fra start til slut og man kan virkelig mærke at disse fire unge fyre vil frem i verden med deres musik. Det er professionelt lavet, godt indspillet/produceret og sangene fungere rigtig godt. Melodierne sidder lige i skabet og sangene er rigtig godt skruet sammen. Mine favorit sange på From Scratch er ”A Song Unsung” og ”A Thousand Words”, men som sagt er alle fire sange gode. 

Generelt set er det svært at sætte en finger på noget på denne EP, men jeg kan ikke rigtig give fuld ”point”, når der ”kun” er fire sange at bedømme ud fra. Men jeg ser uden tvivl frem til et fuld længde album fra dette band. Jeg er sikker på det vil falde i god smag hos mange, også uden for landets grænser. Cold Black har efter min mening international klasse. Derfor synes jeg du skal tjekke dem ud. 

Jeg har desværre ikke selv oplevet bandet live ENDNU, men de skulle efter sigende yde maksimum og være sprængfyldte af energi, når de står på scenen. Dermed kan jeg kun anbefale, at man udover at købe deres EP på iTunes (link), også tjekker dem ud live. 

Min sidste kommentar må i denne sammenhæng være: Det er dansk og det er rigtig godt!!!!

From Scratch er udkommet.

     (5 ud af 6)  
 

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar